Yritys

Previous slide
Next slide

Yritys

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen kylmäalan perheyritys. Tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat elementtirakenteiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilat sekä niiden varusteet. Ratkaisuja toteutamme mm. kaupan- ja elintarvikealan tarpeisiin, laivavarustamoille, sairaanhoitopiireille sekä tutkimuskeskuksille.

Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys, vahva tekninen ammattitaito ja toimintavarmuus. Haluamme tarjota ratkaisuja ja palveluja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin aina ympäristö- ja laatuasiat huomioiden.

Tervetuloa asiakkaaksemme.

Laatu

Kestävään ja vastuullinen liiketoimintaamme kuuluvat laadun, ympäristön ja turvallisuuden huomioon ottaminen kaikissa toimissamme. Keräämme jatkuvasti palautetta toimintamme kehittämiseen ja tarkkailemme laatua tuotteen valmistuksen eri vaiheissa laatukäsikirjamme ja harmonisoidun tuotestandardin EN14509 mukaisesti.

Ympäristö

Laadukkailla tuotteillamme on pitkä elinkaari, jonka ansiosta tuotteemme materiaalitehokkuus edustaa oman alansa huippua. Noudatamme voimassa olevia ympäristöä koskevia lakeja ja seuraamme aktiivisesti niissä tapahtuvia muutoksia. Minimoimme toimintamme aiheuttamat ympäristövaikutukset ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja vähentää valmistusprosesseista aiheutuvia jäte- ja energiarasitteita.

Turvallisuus

Tavoitteemme on nolla tapaturmaa. Arvioimme toimintaamme koskevia riskejä laite- ja työtehtäväkohtaisesti, sekä noudatamme mahdollisimman hyvää työsuojelu- ja työterveystoimintaa. Pidämme myös huolta, että henkilöstömme turvallisuuskoulutukset pysyvät ajan tasalla.

Hermetel lukuina

  • Perustettu 1987
  • Omistajia 3
  • Liikevaihto n. 10 milj.
  • Henkilöstö n. 35
  • Kiinteistöt n. 6 500 m2

Tilaajavastuu-raporttimme

DoP-E1-0012-FI