Kylmä- ja pakastetilat

Previous slide
Next slide

Kaikenkokoiset kylmätilat Hermetel Oy:ltä

Hermetel Oy:n valmistamat kylmätilat ovat kotimaista tuotantoa alusta loppuun. Suunnittelemme tarvitsemasi elementtirakenteiset kylmähuoneet, pakastehuoneet sekä tuotantotilat toimiviksi kokonaisuuksiksi ja valmistamme ne mittatilaustyönä kohteeseen asennettuna. Huoneiden varustetason sovitamme käyttötarpeidesi mukaisesti, ja tarvittaessa toimitamme kylmätiloihin myös jäähdytyslaitteet. Tuotteemme ovat aina suunniteltu loppukäyttäjää ajatellen, ne on helppo pitää puhtaana ja kestävät arjessa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri tarpeisiisi sopivat kylmätilat.

Kylmätila rakennetaan elementeistä mittatilaustyönä

Suunnittelemme ja toteutamme kylmätilat räätälöidysti kohteeseen sopivaksi. Rakenneratkaisumme perustuu polyuretaanista valmistettuihin Sandwich-elementteihin; elementit liitetään toisiinsa pikalukoilla, minkä ansiosta niiden asentaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Olemme suorittaneet kaikki EU:n rakennetuoteasetuksen edellyttämät testit. Tuotteemme asettuvat standardien toleranssin sisään ja ovat oikeutettuja käyttämään CE-merkkiä.

Suomalaista laatutyötä – tilaa kylmätilat meiltä

Hermetel Oy on valmistanut suomalaisille kaupan, teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoille laadukkaat kylmätilat jo vuodesta 1987 lähtien. Tutustu PDF-esitteisiimme tuotteistamme ja ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit ratkaisuistamme! Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja konsultoimme sinua kaikissa kysymyksissäsi.