Mortem-vainajakylmiöt

Previous slide
Next slide

Mortem-ratkaisut vainajien säilytykseen ja siirtoon

Valmistamme vainajakylmiöt, nosto- ja siirtovaunut ym. tuotteet sairaaloiden sekä seurakuntien tarpeisiin. Koko tuoteperheestä käytämme nimitystä Mortem-tuotteet.

Mortem-ratkaisumme tarjoavat käyttäjäystävälliset ja vainajaa kunnioittavat toiminnot sekä mahdollistavat tehokkaan ja käytännöllisen tilankäytön.

Räätälöidyt ratkaisut kokeneelta valmistajalta

Meiltä saat kaikki vainajien säilytyksessä, siirrossa sekä muistotilaisuuksissa tarvittavat ratkaisut ja tuotteet lisätarvikkeineen. Vastaamme ratkaisujen kokonaistoimituksesta, käyttöönotosta ja toimivuudesta. Oma suunnittelu, kokonaisvalmistus sekä kuljetus- ja asennuspalvelumme takaavat luotettavat ja nopeat toimitukset.

Säilytyskylmiöt suunnittelusta käyttöönottoon

Jokainen vainajien säilytystila on erilainen, siksi aloitamme suunnittelun säilytystarpeiden kartoituksella sekä tarvittaessa tilojen mittauksella. Neuvomme ja konsultoimme oikeiden laitekokonaisuuksien ja mm. sopivan mittaisten ovien valinnassa.

Elementtikylmiöt mukautuvat erikokoisiin säilytystarpeisiin

Teräsrakenteisista elementtikylmiöistämme löytyy ratkaisu kahden vainajan säilytyskylmiöstä aina 16 vainajan sairaalakylmiöön. Elementtejä yhdistämällä kylmiöistä voi rakentaa laajempiakin kokonaisuuksia.

Sairaala- ja seurakuntakylmiöt

M-sarjan säilytyskylmiömme on suunniteltu sairaaloiden, terveyskeskuksien, vanhainkotien ja palvelutalojen käyttöön. Vakiomalleistamme löytyy ratkaisu kahden, neljän, kahdeksan tai kuudentoista vainajan säilytykseen.

E-sarjan säilytyskylmiömme on suunniteltu seurakunnille ja krematorioille kahden, neljän, kuuden tai kahdeksan arkun säilytykseen.

Toimitamme kaikki kylmiöt käyttövalmiina ratkaisuina. Kylmiöt kuljetetaan elementteinä ja asennetaan paikan päällä.

Kestävät ja käytännölliset nosto- ja siirtovaunut

Nosto- ja siirtovaunu LT600

LT600 on rakennettu tarkoin valituista sähkö- ja hydrauliikkakomponenteista, minkä ansiosta vaunu on laadukas, kestävä ja huoltovapaa. Älykkään latauslaitteen ansiosta LT600 on aina käyttövalmis. 

Osastovaunu M70

M70-osastovaunulla vainajan siirtäminen osastolta kylmäsäilytystilaan onnistuu helposti ja kevyesti. Vainaja siirretään sängystä osastovaunussa olevalle kourulle. Vaunun yläosa on irrotettava ja verhoiltu muovitetulla kankaalla, jonka avulla vainajan siirto käy esteettömästi ja huomiota herättämättä.

Vaunut siunaus- ja hautaustilaisuuksiin

Katafalkkivaunu E30

Seurakuntien ja krematorioiden käyttöön valmistamme katafalkkeja siunaustilaisuuksiin. E30-katafalkkivaunumme toimii arkun alustana siunaustilaisuudessa ja sairaalan jäähyväishuoneessa. Arkku kuljetetaan vaunulla säilytyskylmiöstä siunauskappeliin.

Räätälöidyt Mortem-lisävarusteet

Valmistamme lisävarusteita ja muita vainajien säilytykseen, siirtoon ja ja hautaustilaisuuksiin tarvittavia erikoistuotteita tarpeiden ja mittojen mukaisesti:

■ Kylmähuoneiden irtotelineet 

■ Kourut ja laverit

■ Arkkulaverit

■ Pesutelineet 

■ Sokkelit ja peitelevyt 

■ Säilytystelineet arkuille

■ Seppeletelineet

Takuu ja huolto

Kaikilla Mortem-ratkaisuilla ja -tuotteilla on kahden vuoden takuu. Varaosat toimitamme nopeasti ja hoidamme myös varaosien asennuksen.

Tarkempia tietoja saat esitteistämme

Mortem-tuotteet esite

Mortem-tuotteet esite
(tulostettava versio)

LT600 käyttö- ja huolto-ohje