Hermetel Oy:n valmistamat kylmätilat ovat kotimaista tuotantoa alusta loppuun. Suunnittelemme tarvitsemasi elementtirakenteiset kylmähuoneet, pakastehuoneet, sekä tuotantotilat toimiviksi kokonaisuuksiksi ja valmistamme ne mittatilaustyönä kohteeseen asennettuna. Rakenneratkaisumme perustuu polyuretaanista valmistettuihin Sandwich-elementteihin; elementit liitetään toisiinsa pikalukoilla, minkä ansiosta niiden asentaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Olemme suorittaneet kaikki EU:n rakennetuoteasetuksen edellyttämät testit. Tuotteemme asettuvat standardien toleranssin sisään ja ovat oikeutettuja käyttämään CE-merkkiä.

Suunnittelemme ja toteutamme kylmätilat räätälöidysti kohteeseen sopivaksi. Huoneiden varustetason sovitamme käyttötarpeidesi mukaisesti, ja tarvittaessa toimitamme kylmätiloihin myös jäähdytyslaitteet. Tuotteemme ovat aina suunniteltu loppukäyttäjää ajatellen, ne on helppo pitää puhtaana ja kestävät arjessa.

Ota yhteyttä myyntiimme myynti@hermetel.fi, niin suunnitellaan juuri tarpeisiisi sopivat kylmätilat. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja konsultoimme sinua kaikissa kysymyksissäsi.