Mitä puhdastilalla tarkoitetaan? 

Puhdastila on suljettu alue, jossa valvotaan ilmassa olevien hiukkasmaisten epäpuhtauksien pitoisuutta, lämpötilaa, kosteutta ja painetta asetettujen olosuhdevaatimusten mukaan. Puhdastilat muodostavat erillisen suljetun alueen laitoksessa, tai rakennuksessa. Puhdastilassa valmistetaan, tutkitaan ja suoritetaan toimenpiteitä, joiden aikana huoneiden olosuhteita, ylipainetta, sekä partikkelien määrää ilmassa voidaan valvoa ja määritellä ohjearvojen vaatimusten mukaan. Hermetel-puhdastilajärjestelmä mahdollistaa hallitut, vaatimusten mukaiset olosuhteet niin lämpötilan, suhteellisen kosteuden, paine-eron, partikkeleiden kuin hiilidioksidin suhteen.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet mitä erilaisempia puhdastilaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lääketeollisuus, elektroniikkateollisuus, sairaalat, elintarviketeollisuus, tutkimuslaitokset ja -laboratoriot, optinen teollisuus, mikrobiologian toimijat ja muu teollisuus, joiden valmistusvaiheissa tarvitaan korkeaa teknologiaa ja puhtautta, kuuluvat pääasiallisiin kohteisiimme.

Kun kyseessä on puhdastilan rakentaminen – Hermeteliltä saat tiiviit ja puhtaat elementtikokonaisuudet avaimet käteen -toteutuksin.

Tutustu tästä puhdastilaesitteeseemme

Lisätietoja puhdastilaratkaisuistamme saat asiantuntevilta myyjiltämme, myynti@hermetel.fi / 03 887 470. Ota yhteyttä!