Hermetel Oy on täysin kotimainen kylmähuone- ja pakastehuonevalmistaja Orimattilasta. Suunnittelemme asiakkaillemme räätälöidysti heidän tarpeitaan vastaavat kylmähuoneet huomioiden tarkasti ympäristö-, lämpötila- ja hygieniavaatimukset sekä muut mahdolliset vaatimukset. Hermetel Oy:n elementtijärjestelmällä valmistettu kylmähuone on taatusti standardien mukainen, luotettava ja pitkäikäinen; kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja laatua valvotaan tarkasti. Suosi suomalaista ja tilaa kylmähuone Hermetel Oy:ltä – toimitamme kylmähuoneet asiakkaillemme koko Suomeen avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta asennukseen.

Minne kylmähuone sopii?

Kylmähuone on tarkoituksenmukainen tila kaikkialle, missä tarvitaan hyvin eristettyä, hygieenistä, helposti asennettavaa ja siirrettävää sekä puhdistettavaa seinä- ja kattopintaa. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi:

  • elintarvikemyymälät
  • tukkuvarastot
  • hotellit ja ravintolat
  • koulut, päiväkodit, sairaalat ja muut julkiset tilat
  • lihanjalostuslaitokset
  • laivojen muonavarastot ja ruumat
  • kaikkeen elintarviketuotantoon liittyvät tilat
  • muut laitokset, myymälät ja teollisuustilat

Hermetel Oy on kylmä- ja pakastehuoneiden kokenut asiantuntija – meiltä onnistuvat kaikkien jäähdyttämötilojen eristäminen elementeillä sisätiloissa, katoksissa ja ulkoseinissä.

Kylmähuoneet suunnittelusta asennukseen

Hermetel Oy toteuttaa kylmähuoneet elementeistä räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnittelu aloitetaan kartoittamalla tarvittavien huoneiden määrä ja koot; suunnitelmissa huomioidaan jo alusta myös oikeat lämpötilat, materiaalit, hyllyjärjestelmät ja koneistot. Alustavista suunnitelmista laadimme pohjakuvan sekä työ- ja rakennesuunnitelmat, jotka asiakkaan hyväksynnän jälkeen voidaan laittaa täytäntöön. Huolellisella suunnittelulla voimme todella varmistaa sen, että asiakas saa tarpeitaan vastaavat kylmätilat kustannustehokkaasti.

Hanki kylmähuone kotimaiselta valmistajalta

Kun vanha kylmähuone vaatii uusimista tai tiloihin on rakennettava kokonaan uusi, käänny Hermetel Oy:n puoleen. Olemme täysin kotimainen kylmäalan asiantuntijayritys, joka on valmistanut kylmä- ja pakastehuoneita, lämpö- ja erikoishuoneita sekä elintarviketeollisuuden tuotantotiloja jo vuodesta 1987. Ota yhteyttä ja kysy lisää – tilaa meiltä tarpeisiisi räätälöity kylmähuone kaikkialle Suomeen.