Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen kylmäalan perheyritys. Tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat elementtirakenteiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilat sekä niiden varusteet. Ratkaisuja toteutamme mm. kaupan- ja elintarvikealan tarpeisiin, laivavarustamoille, sairaanhoitopiireille, sekä tutkimuskeskuksille.

Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys, vahva tekninen ammattitaito ja toimintavarmuus. Haluamme tarjota ratkaisuja ja palveluja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin aina ympäristö- ja laatuasiat huomioiden. Tuemme sinua koko projektin ajan varmistaaksemme, että tilat toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja käytännöllisesti aina loppukäyttäjää ajatellen. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan parhaat kylmä-, pakaste- ja puhdastilaratkaisut nopeasti ja joustavasti.

Laadukkailla tuotteillamme on pitkä elinkaari, jonka ansiosta tuotteemme materiaalitehokkuus edustaa oman alansa huippua. Noudatamme voimassa olevia ympäristöä koskevia lakeja ja seuraamme aktiivisesti niissä tapahtuvia muutoksia. Minimoimme toimintamme aiheuttamat ympäristövaikutukset ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja vähentää valmistusprosesseista aiheutuvia jäte- ja energiarasitteita.

Tervetuloa asiakkaaksemme