LT600 nosto- ja siirtovaunu on suunniteltu sairaaloiden ja seurakuntien käyttöön vainajien nostamisen ja siirtämisen avuksi. Vaunu on rakennettu tarkoin valituista sähkö- ja hydrauliikkakomponenteista, minkä ansiosta vaunu on laadukas, kestävä ja huoltovapaa.

Vaunun nosto ja lasku tapahtuu painonapeilla. LT600 nosto- ja siirtovaunulla voi nostaa jopa 1,65 m korkeuteen. Lisäksi vaunuun on saatavana lisävarusteena vaakalaite. Kaikki vaunun neljä pyörää ovat kääntyviä. Kolmessa pyörässä on jarru, joka pitää vaunun paikallaan. Yhdessä pyörässä on suuntajarru, jolla pyörä voidaan lukita osoittamaan tiettyyn suuntaan. Tämä helpottaa vaunun hallittua työntämistä pidempiä matkoja esim. käytävillä. Vaunun saa myös suojattua roisketiiviiksi, jolloin sen voi pestä miedolla pesuaineella ja vedellä.  Vaunussa on sisäinen laturi ja laturissa ylläpitolataus, joten vaunu voidaan pitää laturissa aina, kun sitä ei käytetä. Älykkään latauslaitteen ansiosta LT600 onkin aina käyttövalmis.

Tutustu LT600 nosto- ja siirtovaunuun ja muihin Mortem tuotteisiimme alla olevan linkin kautta tai ota yhteyttä myyntiimme myynti@hermetel.fi / 03 887 470

https://hermetel.fi/ratkaisut/kylma-ja-pakastetilat/mortem-vainajakylmiot/